LA VOLTA AL MÓN

Era l’estiu de 2013, sentats en una terrassa d’un bar just davant del mar a la costa Dàlmata. Tot just ens estavam coneixent, de nit, després de sopar i prenent unes copes.

Quina és la teva il·lusió? Doncs fer la volta al món, va dir l’Estel. 

En Marc no va saber molt bé com reaccionar. Resulta que era la mateixa il·lusió que tenia des de feia anys!

Bé doncs, aquest dia ja és aquí! Després de 4 anys i molts quilòmetres junts a les esquenes, comencem un desig que feia anys que perseguiem. Deixar-ho tot per viatjar durant uns mesos per tot el món!!!!

Deixar-ho tot enrere no és fàcil, els dos tenim una feina que ens agrada i ens ha costat molts d’anys d’estudi i esforç aconseguir, un pis al costat del mar, familia i amics als que adorem; hem construit una vida còmode al Masnou, el poble de tota la vida de l’Estel i que el Marc se l’ha fet seu ràpidament. Fins i tot tenim plans de casar-nos. Però és això el que volem? Establir-nos ja al poble i viure esperant l’Agost per poder viatjar? No, nosaltres no hem arribat a aquest punt encara, ens queda molt per veure i molt per fer abans d’establir-nos així que ho deixem tot enrere i marxem en busca del nostre somni. 

-I ho deixareu tot per marxar a l’aventura?

-I quan torneu què?

-Us arrisqueu a perdre-ho tot?

Hem sentit aquestes preguntes a diari els últims mesos, i no us enganyarem, nosaltres també ens les hem fet moltes vegades. Però al cap i a la fi, vida només n’hi ha una i els somnis no tenen cap sentit si no fas res per aconseguir-los. Diuen que les millors coses de la vida comporten un risc i estem disposats a assumir-lo.