NOSALTRES

QUI SOM?

L’Estel i en Marc, 29 i 28 anys, del Masnou i de l’Ametlla. Tenim tantes coses en comú com diferents, i això fa que ens complementem. Per sort, la mutua passió per viatjar fa que els dos vulguem conèixer noves cultures i formes de viure, ens fa descobrir nous destins i sobretot a gent meravellosa. Fa que cada cop que tornem d’un viatge ja estiguem pensant en el següent i ara, fa que els dos haguem decidit començar una nova etapa il·lusionant.

elmonalama@gmail.com 

.

Amb aquest blog el que intentem és transmetre les nostres sensacions, reflexions, anècdotes i punts de vista sobre els viatges que fem pel món. Neix amb la idea d’acostar els amics, la família i tota aquella gent que vulgui seguir en la nostra aventura de donar la volta al món. Hem aprofitat també per escriure sobre altres països on hem anat durant aquests últims quatre anys, destins més llunyans i viatges llargs.

No ens posem cap etiqueta a l’hora de viatjar, simplement ens adaptem a la situació. Agafem la motxilla a l’hora d’anar a fer rutes amb pressupostos més ajustats o la maleta per conèixer una ciutat en un hotel al centre. A un li agrada preparar-se el viatge i planificar els llocs per tal de no perdre’s res i l’altre li agrada viatjar sobre la marxa i deixar-se influir pel moment. Una bona barreja!

.

 

D’ON VENIM?

La nostra història comença l’estiu de 2013 quan la casualitat o el destí va fer que ens creuéssim i, no podia ser d’altre manera que viatjant. Dubrovnik va fer de celestina i ens va unir juntament amb les ganes de viatjar i entendre la vida. Al cap d’una setmana ja feiem el primer viatge a Portugal i al cap d’una mes vam anar a viure a Beijing durant tot un any. Allà vam iniciar els viatges amb motxilla i ens va encantar.

Els dos em viscut a fora durant força temps i en diferents ciutats europeas. Hem viatjat molt, i tenim la intenció de seguir-ho fent. Viatjant s’aprèn molt. És un coneixement que no t’ho aporta ninguna altre cosa. Es coneixen altres formes de pensar, d’entendre la vida, cultures i realitats que sovint sorprenen a qualsevol.

ON ANEM?

Ara hem decidit fer un break a la nostra vida i centrar-nos en una il·lusió que fa temps que tenim, fer la volta al món. Hem decidit penjar el tratge i la corbata, abandonar el dia a dia de l’oficina i sortir de la zona de comfort per empendre un camí que ens ha de portar a conèixer un bon grapat de països, amb la calma necessaria per disfrutar-los sense pressa. Creiem que aquest és el moment per deixar la nostra rutina i aventurar-nos en aquest projecte durant els propers mesos.
.